Livet runda

Shit var länge sen jag skrev här.... Vilka mardrömmar jag har nu för tiden. Har börjar på nya antidepressiva vet inte om de är dom som gör de eller om jag bara är fuck upp igen. Det har varit en karosell senaste tiden. Och alla runt om mig ville att jag skulle börja skriva. Jag vet inte men kanske borde jag göra det då bloggen hjälpt mig så många år.

Men vad har jag att säga egentligen. Ska jag börja om på ruta ett och tycka synd om mig själv eller ska jag utveckla hur jag mår egentligen. 
Det har hänt så mycket senaste tiden om jag vet inte hur jag ska formulera mig. 

Kanske borde jag sitta ner och verkligen tänka vad jag borde skriva. Ååååå har damp just nu och har sån ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. När tar elendet slut när ska jag få må bra?????? Allt gå upp och ner hela jävla tiden och ingenting blir bättre med tiden.

Är så trött att jag bara vill försvinna med samtidigt vet jah att det löser ingenting men jag är så slutkörd. Senaste tiden har jag fått hemska mardrömmar som att jag är i en sömnparamys och attt jag inte kan vakna upp. Det är hemskt senaste för bara några timmar sen hade jag värsta mardrömmen. När jag bara ska sova en stund på dagen. Jag vaknade upp helt svettig och livrädd..... Jag vill inte somna längre för jag är livrädd på rirkigt. Jag blir jagad mördad eller annat shit i drömmarna. 

Pratade med min psykolog om detta. Men aja får se hur jag ska gå vidare med detta. Nu är jag i alla fall på väg in mot stan jag vet covid inge smart ide. Men lovade att träffa min flickvänns vänner så nu ska jag försöka göra nåt omöjligt. Med tanke på min socialforbi...... 🤦‍♂️ Men nu kör vi. 

Vi hörs mer imorgon bloggen. 

Puss