WOW länge sen......

Oj nu var det över en månad sen jag uppdaterade här!

Vet inte varför jag inte bloggar längre, jag som älskade det innan.
Kanske väx ifrån det heller helt enkelt tappat suget från det. Men det är riktigt tråkigt att jag inte bloggar då min blogg har hjälpt mig genom mina svåra tider i livet och alltid funnits för mig.

Kanske ska försöka få igång detta igen 😀 Förhoppningsvis kommer jag denna gång börja på riktigt även om det kanske inte blir varje dag som förr. 

Var inte så länge sen jag gick tillbaka på min blogg och läste hur jag mådde förr och vad jag var för människa då.
Säger bara WOW vad jag har väx som människa, jag har verkligen insett hur förstörd jag var då och hur långt jag kommit idag även om jag inte är där jag vill vara än 😃 Men jag kämpar på varje dag som tidigare men dock med mer erfarenheter från förr och vad jag inte ska göra för misstag igen.

I nuläget är jag lycklig gift med min fru Tina. Snart firar vi 2 år som tillsammans. Jag har flyttat från Stockholm till Västerås/Hallstahammar. Bor i en 2a med frugan och 3 katter, jag har ett jobb som jag trivs med i helhet. Jag ska börja jobba 100% den 1 Mars.

Har gått på testo snart i 5 månader, på måndag är de faktiskt 5 månader sen jag fick min diagnos som trans 😀
I November blir det att söka för manligt personnummer och påbörja mitt nya liv. Där de står på papper att jag är man 😄😄 Det kommer jag självklart fira 🤗🤗 När tillfället kommer, är så förväntansfull inför framtiden så ni anar inte.

Tina min vackra fru har börjat plugga till konditor och kommer vara klar med sin utbildning Januari 2019 och då ska vi åka på smekmånad tillsammans bara hon & jag ❤❤.

Blev ingen smekmånad efter bröllopet då vi hade massa annat att tänka på. Men baby som jag längtar tills 2019 när vi ska tillsammans åka iväg och äntligen få slappna av på vår romantiska smekmånad.

Juste jag är nu 28 år var inte så länge sen jag faktiskt fyllde år. 13 Februari var det 😎😎 och det blev ordentligt firat med vänner både från Stockholm och här i Västerås🤗🤗

Så ett år närmare 30 eller vad säger man 😥😥
Men jag känner mig fortfarande som 15 så jag kommer väl aldrig växa upp hahaha. 

Nu kommer jag bjuda på lite bilder så får ni se vart jag varit 😂😃
Tack för dom personer som är kvar och läser min blogg ni är bäst loveee.

Over and out 😉