Inge svar jag vet!

Ja du!! Jag vet inte vad jag ska skriva men som sagt livet vill inte som mig helt enkelt. Mins ni Linn som gick bort det har varit super jobbigt. Precis när det började lugna sig lite så går en kompis bort 23 år gammal efter varit sjuk ändå sen hon var 7 år var någon tarmsjukdom som hon hade.

Hon gick bort 7/7 somnade hon in. Så jag har inte orkar göra någonting alls. Inte ens orkat bloggat då det varit två av mina vänner somnat in. Förstår ni nu varför jag inte orkat?

Detta är sjukt jobbigt och jag saknar dom så! Hann inte ens åka till Emelie när jag hade sagt jag kommer. Sen är jag så upptagen med jobb och allt så har bara dragit på det. Och nu finns hon inte längre, fattar inte hur jag kunde vara så dum :( det följer mig varje dag. Men jag kämpar och kämpar.

Så ni för helt enkelt ha tålamod och jag svarar när allt lugnat ner sig. För nu är det för mycket kan jag säga.

Iallafall nu är jag på väg till jobbet, jobbar på Birger Jarls idag 8-13 sen 16-21 så blir en rast på 3 timmar där jag ska äta lunch med tjejen. Sen på:T igen och efter det ska vi till helenelund och föra lite för att sen dra ut. Som sagt det är ju ändå Pride veckan så måste göra någonting känner jag.

Blir Pride paraden också på lördag. Föra hemma hos oss i Helenelund för att sen åka tillsammans in mot paraden. Det gamla vanliga :) om man nu får säga så. Det kommer bli sjukt roligt, och det är Tinas första gång i Paraden någonsin så hoppas hon tycker om ett :)

Nu ska jag lyssna på musik ha det bra! Vi hörs pusspuss

Saknar dig Emelie sov gått och vi ses när det är min tur då ska vi kramas älskad dig!