Mot Stockholm & operation!

Hejsan det var väldigt länge sen detta! 


Jag vill så gärna blogga men jag vet fan vad jag ska blogga om då jag knappt hinner tänka om man nu säger så! 

Det är möten med Anova, läkare, psykolog, bröllop möte med allt sånt och sen också att jag ska byta våning på jobbet till demens avdelning. Så de är RÄTT mycket som händer nu om ni undrar. Visst har jag väl mycket att blogga om men tar nog aldrig tid till att göra det! 

Men ska försöka få igång allt igen får se hur det går Hahaha. 

Iallafall så är jag och tjejen på väg mot Stockholm nu och jag ska till Conturkliniken för att göra om ärren och se om de släpper det onda och stramandet som gör så att jag har ont hela tiden. 

Det är en vaken operation så kommer bara ha lokalbedövning och så syr dom om ärren. Först sa dom att, dom bara skulle göra höger sidan men frågade min doktor om dom kunde göra på båda så för se vad dom har planerat när jag kommer. 

Efter det ska jag träffa min älskade storasyster Amina och svärmor såklart. Blir att snacka om bröllopet och vad vi ska ha för mat. Vi har kommit väldigt långt och de är nog bra, med tanke på att det är minde än 4 månader kvar innan vi gifter oss. 

Vi har fått ut inbjudan fixat kyrkan lokal och maten. Nu är de bara frågan om vad vi ska ha av dom valen vi fick! Men de är, de vi ska ta idag med svärmor. 

Sen också så har jag mina kläder klara tjejen ska kolla om två veckor klänning och så klart får inte jag vara med hehehe. Det är bara hennes tärnor och hon. Hennes mamma skulle vara med också :) 

Jag själv har börjar kolla på hotell som jag och mina killar ska sova på dagen innan bröllopet. Blir lyx hotell med spa etc, vi ska skämma bort oss rejält innan bröllopet. Till bröllopet blir det Limo åktning för att göra det lite speciellt. Måste boka limo också så de inte blir i sista minuten. 

Det vi har kvar nu är väl att välja tårta, hotta klänning kolla bordsplacering och lite sånt där viktigt man inte får glömma.

Jag är så nervös och det börjar verkligen närma sig. Jag kommer ha en frågestund angående bröllopet någon dag så den som vill veta allt är bara att fråga då :)

Nu ska jag kolla lite på internet vi höra pusspuss :)