Livet och dess vägar.

Vet inte riktigt vart jag står just nu men jag mår ändå väldigt bra i mig själv. Har funderat över mycket saker i mitt liv med samtidigt har jag inte kommit fram till någon än. Just nu lever jag på och vet att vissa beslut kommer behöva tas senare. Men för att slippa tänka på det så mycket försöker jag göra saker hela tiden.

Klart det kommer vissa dagar jag tänker på det mer än andra. Jag vill bara inte förlora dig liksom, ovadsett var vi bestämmer oss för att göra.

Nu sitter jag på tunnelbanan med Michelle. Vi har precis varit i mörby centrum och fikat med min mamma. Hämtade nycklarna till Gustavsvik då vi ska ut dit för att se hur allt är. För på midsommar ska vi vara där ute och ha midsommar fest. Ska bli så roligt att få komma ut dit men ändå väldigt jobbigt. Gustavsvik ligger mig farm om hjärtat och det är väldigt jobbigt att jag inte kan få bo där längre. Men skönt att det finns kvar fortfarande. 

Det är liksom det ända jag har kvar från farmor och farfar och dom två betyder fortfarande otroligt mycket även om dom gick bort för flera år sen. Det känns att jag kommet så nära dom när jag är i Gustavsvik. Fint av Michelle att hon kunde följa med också. 

Kommer fota huset så får ni se hur det ser ut efter man inte varit där på flera år. 
Hoppas allt är bra med er vi hörs.