mitt hjärta!

Min kärlek för dig är enorm. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Du gör mig sådär spralig och glad i hela mig. Jag kan inte fatta att jag väntat på dig i 23 år och jag fann dig nu. Vart har du varit hela mitt liv?
 
Du är så sjukt vacker så eenastående underbar. Dina ord ditt skratt ditt vackra leende gör mig helt varm i kroppen. Du är prefekt precis som du är. Jag kan inte fatta att du är kvar hos mig idag, men jag är så lyckligt kär. 
 
Jag är förälskad i dig, nykär för varje dag. Du gör mig till världens lyckligaste tjej. Och det är såhär jag vill leva resten av mitt liv. Det är dig jag ska stå i kyrkan med och säga JA till. 
Den dagen kommer alla rikta ögonen mot dig för du kommer vara vackrare en den finaste stjärnhimlen. Du kommer lysa upp rummet med värme och lycka. 
Du kommer förbilnda mig med din skönhet som du redan gör. Ögonen är fastklistrade på dig hela tiden babe.
 
Hur kan du vara så sjukt snygg och vacker. Jag som trodde att solen var varmast stjärnhimlen vackrast men när jag såg dig fanns allt inom dig. Du lyser upp allas humör du gör alla glada av ditt vackra leende.  Du kan värma upp alla genom bara att skratta.
Du är den fantastisk kvinnan kag träffat som har så mycket bra egenskaper. 
Det finns inge fel på dig allt som finns inom dig är kärlek.
 
Jag älskar dig mer en allt. Och att få kalla dig min är det bästa som finns.  Jag kommer aldrig lämna dig eller göra illa dig. Du är värld det bästa här på jorden. Jag ska ge dig allt du ska känna dig älskad och lycklig med mig.
Vi ska uppnå allt tillsammans och resa jorden runt.
 
Du är mitt ljus här i världen, min framtid. Mina hjärtslag du ger mig syre till att andas du ger mig kärlek så mitt hjärta orkar slå. Du ger det där lilla extra som ingen annan jätt mig. Ingen har behandlat mig såhär bra någonsin. Du ser mig, du älskar mig för den jag är.
Du är bäst älskling.
 
Din kimy