Mot Stockholm

Hejsan just nu sitter jag på bussen mot Västerås central för att vänta på frugan som kommer 21:20 för att sen ta tåget mot Stockholm vid 21:40, för imorgon ska vi till Conturkliniken för att kolla till min bröstkorg innan det ska vi på rättegång.

Svärmor Tinas (mamma) kommer och hämtar oss vid Stockholm central och kör hem oss till dom. Blir basta och bada tillsammans med frugan så mysigt. Vi behöver verkligen tid med varandra då vi inte haft det på otroligt länge. Senast idag sa jag till henne att de känns som vi mer beter oss som vänner än gifta. Blir lätt så när hon tränar 3ggr i veckan samt jobbar mån-fred dagar, och jag jobbar varannan helg plus dagar/kvällar. Vi har verkligen inte gjort någonting speciellt tillsammans sen tina fyllde år, & det var 7 Juli. Förstår ni? Det är lätt att tappa varandra när man jobbar tränar och aldrig är hemma samtidigt förutom när man sover tillsammans.

Men vi kommer få detta fixat babe för vi är menade för varandra och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Om jag skulle få leva mitt liv utan dig hade jag seriöst gått under. I nöd och lust sa vi älskling. Så vi kommer klara detta och hitta på en lösning där vi kan umgås mer och göra roliga saker igen. Men vill bara säga att det är ingenting som är dåligt mellan oss bara de att vi inte har tid med varandra just nu. 

Iallafall imorgon efter Conturkliniken blir det att åka tillbaka mot Västerås då jag ska jobba helg och delad tur på söndag. Blir att slappa och inte göra någonting under helgen då jag är så trött på mitt jobb just nu så jag vill spy. Så det tar all min kraft att ens orka gå igenom en dag på jobbet. 

Nu har bussen börjat rulla så nu ska jag lyssna på musik har det bäst ❤️ (null)