4 Månader idag med baby <3

Egentligen är det 6 månader och 19 dagar sen vi blev tillsammans :) men om vi räknar som vi gör efter allt så är det 4 månader idag :) ...
Grattis till mig och min flicka.



Och jag älskar henne mer en allt annat. Dom är månaderna har varit både bra och dåliga.
Det är mycket som har hänt, men nu så står vi stadigare en förut.
Jag vet att många försöker hjälpa mig och att det ska bli så bra som möjligt för mig.
Men jag älskar min flicka och jag vet inte varför jag ska försöka prata bort det i vissa samanhang.
För jag vill inte mer en allt vara med dig.
Jag kan faktiskt inte se någon annan en dig. Jag vill leva med dig och visst ibland kan de bli jobbigt och man bara vill springa där ifrån men det måste också komma saker som är jobbigt för att det ska bli bättre.
Jag säger inte själv att jag har varit en ängel med men sånt får man ta.
Man får ta smällar för att försöka inse att det faktiskt är till det bra.

Jag kanske har vista mig själv och andra att jag inte mår så bra vissa stunder. Men det beror inte bara på allt som hänt. Jag vill inte att ni ska tro saker.
Jag försöker lösa detta på mitt sätt och jag väljer vem jag vill vara med. Jag älskar Anna och har alltid gjort sen den dagen vi träffades.
Och jag vill vara med henne mer en allt. Vi löser allt tillsammans nu baby och jag vet att det blir till det bättre. Det kanske bara tar tid för vissa andra men jag ger oss den tiden för jag vet att när vi har det som bäst mår jag så sjukt bra. Och det är som sunderna man ska påminna varandra om..
Min älskade baby, nu är det 4 månader och jag älskar dig mer en allt, du är hela min värld och jag vill vara med dig.
Du ger mig styrka och ger mig lungt jag vill att du ska förstå att du inte är vem som helst. Du är min flicka och min kompis. Jag älskar dig precis för den du är <3