Det är såhär det ska vara baby <3

Hej idag har det varit supermysig dag :)
Först kom mammi hem till mig och vi åkte till Soc i Nacka och pratade.
Men tyvärr är dom lite sega så fick gå där ifrån tomhänta.
Sen blev det mat med världens bästa mammi :)!
Kan säga älskar mamma så mycket <3

Efter taco bar :) blev det arbetsförmedlingen och massa prat där.
Det löste sig med det bästa av allt. Får pengar yeeee, och sen jobba mycket med att söka jobb med andra ungdomar.
Sökte jobb idag med, och fixade med ansökan till ålderdomshemet där thererse jobbar med.
Så nu är det KLART.
väntar bara på svar :) och se hur det blir.

Efter det blev det av att åka te annakanna i trollbäckens centrum och fixa lite saker som hänt.


Det var både jobbiga och underbara studer.
Efter ett prat där, men allt löser sig.

En ska jag vill dela en sak jag skrev te anna <3 för att förklara.

Ta ett djupt andetag nu, lung lung. Jag var starkt med dig vid min sida är fortfarande det.
Men det känns så overkligt fortfarande.
Men du verkar inte förstå, jag behöver din kärlek mer och mer för varje dag som går.
Nej, nej nej. Fram och tillbaks, fram och tillbaks känns som vi skrattar ut refrängen och gnuggar på orden.
All kärlek du ger mig, jag ber dig inte ge mig den.
Jag vill bara att du ska förstå vad som faktiskt börjar säga stopp. Jag gör vad som helst för att gå igenom den här smärtan.
Men gissa vad... Jag försöker förklara för dig huyr det känns, men vinden vänder och jag försöker skämpa. Jag älskar dig mer en allt,
men du verkar hata det jag gör mot dig.. Jag är inte stålmannen jag föröker göra det bästa av allt.
Jag försöker förstå varför det gör så ont när vi bråkar. Men det är okej, för jag älskar hur ont det gör.
Om du älskar någon så mycket att du tappar andan när du är med henne och kämpar så mycket att du inte bryr dig hur ont det gör när smällarna kommer.
Då måste man vara kär.
Varje gång, varje dag känns som en evighet när du är ifrån mig. Varje gång vi bråkar känns som en smäll rakt i magen. Men baby det var igår det är ny dag idag.
Men jag orkar inte ge några löften för vi slänger iväg dom med vinden.
Men just nu bryr jag mig inte hur ont det gör, jag älskar smärtan. Jag behöver faktiskt inte försöker beskriva. Vi säger saker som vi inte menar, kommer tillbaks till samma kapitell men baby snälla gå inte, ekar det i huvudet för mig. Det kanske är målet jag älskar dig för mycket för att gå.
Men snälla lyssna på mig, det blir ingen nästa gång, jag ber om förlåtelse även om det gör ont, men jag orkar inte ha det såhär.
Jag älskar dig för mycket för att gå men jag älskar dig tillräckligt för att försöka förstå.
 
I mina drömmer spris en sång av kärlek mellan oss. Himlen är blå varje språk ekar ord från mitt hjärta till dig.
Det är en värld där ute som aldrig kan finna det vi har.
Men fråga mig vad? Har jag missat någonting för jag förstår inte varför vi bråkar när vi behöver varandra så mycket som vi gör.
Varje dag frågar jag mig själv, vad ska jag göra så du inte tappar hoppet. Behöver jag skämpa för alla och visa hur jag är för att du ska se att jag ger hela livet för dig.
Livet är full av överraskningar men förklara för mig? måste det vara såhär? är det någonting jag missat? För jag förstår inte varför det ska vara såhär när vi behöver varandra så myckert.

Men jag vet där ute någonstans att jag vill inte leva utan dig. Du får tror att jag är galen men jag tror ingen kan förstå hur mycket jag älskar dig. I början du gav mig ett så stort hopp lycka allt.
Jag kommer aldrig glömma, och aldrig sluta hoppas. Tala med mig baby jag är slutkörd jag vill att du ska tala med mig. Jag känner mig bortrövad av mina egna ord, men de dom inte vet, vet du. Så snälla prata med mig.
Är jag allt du behöver? Är jag allt du vill ha? Så snälla säg mig det, vi behöver inte detta,. Vi behöver ingenting av detta eller orden vi säger till varandra. Om jag låter dig gå nu och lägger allt bakom mig. Vad händer då? När du inte ligger bredvid mig? Hur ska jag kunna uttrycka mig hur jag känner? Dom tre orden jag alltid brukar säga "jag älskar dig" har aldrig varit nog för mig till dig. Men om jag bara lägger mig nu, skulle du stanna kvar hos mig ändå? Tänk om min skäl dör, om jag går. Jag vill kunna försöka förstå.

Du vet att du är prefeckt för mig, du vet att du är så mycket mer en bara anna för mig.
Men jag är ledsen för det ord jag säger, men är det för sent nu? Eller går vi åt andra håll? Jag är vilsen, jag vill hålla kvar men ändå inte vara omringad av allt detta. Det gör ont att försöker umgå smärtan eller förstå. Jag vet att det kommer andra dagar, att mötas eller kämpa. Men jag vill inte kämpa då utan nu. Jag hoppas kraften från båda hjälper oss upp. Vi borde inte vara ifrån varandra, du stannar alltid i mitt hjärta för alltid, för du är den ända jag älskar som jag gör. Jag vill aldrig vara ensam, det känns som jag är omringad av all smärta när vi bråkar.
Men varje dag är en ny dag, och jag faller för dig på nytt varje dag.
Men jag håller andan ett tag nu, för jag vill inte falla för djupt om du går idag.
Jag försöker förstå att det kanske är hopplöst att försöka fixa detta men ändå vill jag inte göra det, för jag vill inte ramla ihop. Jag älskar dig från början till slutet, så nu håller jag andan om och om igen. Jag tänker inte ändra min riktining så prata med mig baby.
 
Jag vill att du ska vara min, jag vill att du ska stanna. Så håll min hand och känns känslorna som jag har för dig. När jag är blundar så ser jag dig så säg till mig är detta rätt för dig? Jag vill ha dig, vill du ha mig? När jag ser dig ledsen ser jag mig själv likadant, men ibland går vi för långt då är jag så nära att slockna totalt. Men jag är så rädd att be dig om en kyss så säg mig har jag fel? Du vet att jag vill ha dig mer en allt.

Så håll om mig eller släpp mig helt, för jag är precis bredvid dig varje minut. Om du behöver en vän som bryr sig så är jag här med precis bredvid dig. Det är bara att säga mitt namn så kommer jag hur långt jag är ifrån dig jag kommer springandes. Jag tänker inte släppa dig om det inte är så vi ska göra annars är jag precis bredvid dig.
Jag älskar dig mer en allt Anna <3

Kan du förstå baby hur mycket jag älskar dig <3 du är hela mitt liv och så mycket mer.


Efter prat dog vi hem te annakanna efter också handlat.
Fixade mejlet till jobbet sen blev det att ligga i sängen och mysa!
Efter det skulle jag dra te Casse och Cicci för dom var i gropen :) träffade dom en stund.
Då blev det lite bilder :) där också :)!



Så såhär har min dag varit helt underbar.
Vi satt ute ett tag vi tre med lilla roiiiiis :) Ciccis hund, tills slut kom baby ut med lilla teo oj vilket liv de blev.
Vi gick en runda sen vek Casse och Cicci av vid gropen jag och anna forsatte med en lång härlig promis i sommarvärmen :)....
Underbar kan jag säga. Varmt och skönt.
Nu ska jag pussa lite på baby, för imorgon firar vi 5 MÅNADER så sover här ikväll :) underbart.
OVER AND OUT!