Folk som snackar skit check.

Att inte folk kan hålla sig till sitt eget och faktiskt sluta lägga sig i andras problem så skulle det bli så mycket lättare.
Jag fattar man kan bli sårad ledsen arg men förfan har man någon gräns vad man blir kapabel till under detta stadium när man är arg/ledsen. Tydligen har vissa människor inte det, och det är riktigt synd för det gynnar inte dig i slutet överhuvud taget. Det bevisar bara att du inte kan kontrollera din ilksa hat som gror i dig och du får dig själv bara mer sårad. 
 
Vet inte hur många ggr under den senaste veckan jag fått höra det ena efter det andra om vad jag "gjort" det roliga är jag hinner inte ens försvara mig själv eller få berätta min egen veration av det. Isället ska folk anta och tro på personen i frågan som lägger ut dom här falska anklagningarna. Men jag är mer vuxen än vad du är mer mogen för jag skulle inte hänga ut någon eller ens låta folk på gå personen i frågan för jag tycker inte det är rättvist och speciellt är det inte snällt. 
 
Du har ju ingen aning om hur illa du kan göra den personen du hänger ut vilket förflutet eller vilka knappar som är känsligare än andra hos den personen. Tänk om du säger gör saker som skapar ett helvete för den personen och personen börjar få bakslag, kanske har den blivit mobbad tidigare och när du sprider falska rykten snackar runt så påminner du den personen om detta och den känner sig hotat ledsen påhoppad av allt. Du har ingen aning om vad den personen kan göra mot sig själv. Kanske blir de för mycket kanske gör den något riktigt dumt. 
Man ska vara jävligt försiktigt hur man beter sig mot en och välja vad man säger för ord kan få jävligt dåliga konsikvencer för den drabbade.
 
Så tänk dig för när du är arg och ledsen och försök skaffa hjälp istället och inte låt hatet sprida sig mot den personen.
Over and out,