mot kryssning & viking Line.

Yes då är det dags igen  :) kryssning står på schemat och denna gång blir det Viking Line den är inte lika bra som Silja men för mig gör det ingenting då jag ska göra denna upplevelse med Mandy och vi kommer ha det sjukt roligt. 

Idag jobbade jag till 14.00 och blev att åka hem med en gång packa väskorna för att dra till tuben. Nu sitter vi här med hörlurar i öronen och taggar inför en galen kryssning. 

Hur livet går? Jo det går hur bra som helst väldigt mycket att göra på jobbet dock då vi team ledare har mycker på axlarna och ska se till att fungerar. Känns som att sommaren kommer bli tuff men inte direkt en nyhet då det brukar vara jobbigt under sommaren på äldreboenden. Det kommer nya timmisar som ska lära sig och man är oftast ensam fast personal så det gäller att vara noggrann. 

Jag ska försöka ringa Anova på måndag för att se när min operations tid kommer bli av med äggstockarna är så trött på denna väntan även om jag kommit långt så är det jobbigt. 
Men förhoppningsvis kan dom ge mig svar på måndag och se ungefär vart jag står i kön inför denna OP. Håll alla tummar ni kan för jag vill verkligen komma igång med min fallo operation. Vet att det handlar om år innan detta kommer ske men ändå måste man hålla uppe hoppet att det kan gå fortare annars blir man helt knäpp av all väntan. 
Gått 3 år sen jag började min trans utredning och vart står jag idag? 
Jo gjort bröst operationen men det gjorde jag ju privat. Fått testo och gått på det i 1 år och 6 månader samt juridiskt manligt kön. Så en bit på vägen har jag ju ändå kommit under dom här tre åren :) 

Nu ska jag chilla på tuben ha det bäst och trevlig helg alla :)