Svar på frågestunden.

 

En fråga också - vad har du haft för självskadebeteende?
Svar: Jag har skurit mig sen jag var 13 år och försökt tagit livet av mig 2ggr. En gång när jag var runt 18 och sen för ungefär 4 år sen.

 

Du skriver ofta om psykiskt mående. Har du någon diagnos? Får du någon medicin?
Svar: Japp jag har ADHD och Borderline. Nej tog ADHD tabletter förut men det personlighetsförändrade mig totalt till någon jag inte alls var. Så slutade med dom, och jag lärde mig att leva med det istället och kunde hantera det lättare med hjälp av min psykolog. Mot borderline tar jag inga tabletter så idag har jag bara ångest dämpande tabletter om det skulle vara så att min ångest stiger vissa dagar.

 

Tror du att det kommer bli du och tina igen?
Svar: Nej det tror jag inte, men dock kan jag inte se in i framtiden händer det så händer det. Känner många av mina skilda vänner som faktiskt hittat tillbaka till sin make/maka efter dom skilt sig. Man kan aldrig veta vad framtiden har att erbjuda. Men som de ser ut idag så nej.

Saknar du henne?
Svar: Ja varje dag kommer ta tid för mig att komma över henne då vi delade så mycket tillsammans och upplevde otroligt mycket. Jag kommer för alltid älska henne och hon kommer vara min stora första och seriösaste förhållande jag haft.

 

Vart är det du fått jobb i Stockholm, för vilket företag?
Svar: Jag kommer jobba på hässelbygårdens äldreboende för dementa.

 

- Varför tog det slut med Tina?
Svar: Ingenting jag vill gå in på här tyvärr det är mellan mig och tina. Det funkade bara inte.


- Har ni kontakt nu?
Svar: Nej vi har ingen kontakt idag alls och inte haft sen i Juli.


- Känner du såhär i efterhand att du nog varit lite snabb i dina förhållanden? Planerat bröllop snabbt osv.
Svar: Nej absolut inte vi ville verkligen gifta oss och båda kände att de var så rätt det kunde bli. Jag skulle aldrig ta tillbaka någonting jag gjort med Tina eller ångra nåt. Hon var verkligen det bästa jag hade och gav mig så mycket. Den dagen vi gifte oss var den bästa dagen i mitt liv och det minnet kommer jag alltid bevara närmast mitt hjärta.


- Vad har du för relation med Linda idag?
Svar: Jag och Linda är vänner pratar någon gång då och då ses om hon är i Stockholm på besök ingenting annat än så.


- Har du träffat någon ny efter Tina?
Svar: Nej det har jag inte och jag vill inte det heller. Jag är fortfarande kär i tina och jag älskar henne fortfarande hon var inte vem som helst. Det kommer ta tid att komma över henne och helt ärligt kommer jag nog aldrig kommer över henne helt som jag sagt tidigare hon är en väldigt speciell person för mig och kommer alltid vara. När de tog slut mellan oss så lämnade hon ett tomrum efter sig. Och det kommer nog alltid vara så då jag älskade henne mer en själva livet. Annars skulle jag aldrig gifta mig med henne eller planera allt vi skulle göra.