En fråga.

Jag fick en fråga: Vad tycker Mandy om att du skriver om tina?

Svar: helt ärligt så bry sig inte Amanda om det. Hon vet mycket väl hur jag fungerar och hur jag är. Hon och jag är otroligt öppna om hur vi känner vad vi vill prata om och mycket annat. Hon vet att Tina var en otroligt stor del av mitt liv och hon vet också varför hon fortfarande är det.

Som tex jag har en tavla kvar i min lägenhet från bröllopet uppe. Saken är den jag har inga som helst känslor kvar för Tina men jag älskar henne fortfarande och kommer alltid göra. 
Så som jag älskar mina andra ex.
Det som är så bra med Amanda är att vi faktiskt kan sitta och prata om våra ex tillsammans ibland undrar jag hur hennes kille var och jag vill gärna veta. 
För mig har det alltid varit att ex är ingen stor sak. Jag vet att Amanda varit tillsammans med folk tidigare före mig och det är vitkgit att kunna prata om det. Om Amanda eller jag skulle vilja vara med våra ex hade vi ju inte varit med varandra eller hur? 

Så svaret på den frågan är Nej hon stör sig inte för hon vet att jag vill vara med henne. Hoppas alla får en under söndag nu är det dags för lång pass 7.30-20.00 
Ta hand om varandra kram