Kommer inte vara lika aktiva på bloggen!

Har bestämt mig att ta en lite paus från bloggandet. Då jag inte känner att jag behöver skriva av mig lika mycket längre. Jag känner att jag mår stabilt och jag är lycklig. Så jag ska försöka skriva någon gång i veckan iallafall. Men just nu så är det annat som är viktigare känner jag. 

Men iallafall det som hänt är i helgen kom Linda upp till Stockholm och vi gick ut på fredagen. En brud jag träffat men inte vågar liksom känna så väl då jag vet att jag kan falla för henne. Men o fredags frågade hon på mig och jag sa ja. Allt hände fort jag vet men jag tycker om henne så sjukt mycket. Hon är en tjej som liksom är perfekt för mig. 

Iallafall på lördagen åkte vi kryssning med Jonas casse och Danne. Linda var där med sitt jobb så jag hann träffa henne massor under kryssningen även om jag trodde hon skulle vara upptagen. Men det var sjukt roligt iallafall. 

Aa vet inte vad jag ska skriva riktigt tappat suget att försöka formulera mig därför jag inte kan komma på nåt att skriva. Linda stannade tills igår och nu är det väldigt tomt kan jag säga. Igår kom Casse och vi fixade massa till min 25 årsfest som är om två veckor precis. Lekar och tips runda. Detta kommer bli så roligt kan jag säga er :) Vi är 30 st och jag kan vara säga detta kommer bli en minnes värd dag för mig.

Aja nu är jag på väg till jobbet hoppas allt är bra med er vi hörs pusspuss