Hejasan imon är det nyår.

Ja du nu bär det av till jobbet. Igåe kunde jag inte jobba hadde så fruktansvärt ont i magen samt ryggen. Jag kunde knappt stå upp så fick åka hem i samma veva jag kom till jobbet.

Men Siv var så sjukt snäll och tog mitt pass kunde inte tacka henne mer en vad jag gjorde. Mina kollegor är så gulliga Narinder Pia Lalhe och Siv så fina människor guld värda för mig.

Jag är så ledsen att jag måste förmodligen sluta där :( för att jag kanske fått fast efter nyår. Det svider i hjärtat att säga hejdå. Men jag hoppas att jag kan jobba där ibland och vara där. Det är ju bara en 75% tjänst så kan jobba där ibland.

Men ska köra en middag med min fina kollegor innan jag går. Hoppas alla bara kan vara med då alla dom är fast där.

Idag har jag och babe varit i Sollentuna och köpt dricka tills imon samt köpte vi kattmat och kattsand i stinsen. Pappa körde oss då han var hos oss i morse och hjälpte oss med att sätta upp tv i sängalvkoven. Så nu kan vi ligga i sängen och kolla tv och film så sjukt underbart.

Idag ska jag jobba på Lyktan tills kl.21:00 sen hem och sova tror jag då vi ska upp jätte tidigt imon och fixa med lokalen och laga nyårsmiddag. Emma jag Casse och babe ska äta tillsammans imon och ha det trevligt.
Nä nu är jag snart framme i Mörby så dags att sluta skriva.

Ni får ha det så sjukt bra. Vi hörs kanske mer imon eller redan ikväll. PussPuss ♥