Kan inte idag men imon.

anna <3

roligt de blev haha!
Nej vad töntig jag är, sitter hemma hos underbara flickvännen med hennes fina familj.
Hhehe, är ganska sööt kan jag medge ibland. Åkte hem till henne och överraskade henne idag innan hon kom hem från sin sång lektion. Smsade hennes mamma och kollade om de gick bra och självklart gjorde de, det. Så nu sitter jag hemme hos baby vi ska snart äta pizza köpt massa godis och läsk. Ska nog ha allmänt mys ikväll men film hoppas jag.

Men guud jag måste först göra klart mitt arbete och annsökan inför imon när jag ska på jobb interjuv nanni :D de kommer bli grymt roligt. Men jag är så sjukt närvööör så jag vet inte vad jag ska ta vägen.

Idag har de varit skola och jag var så sjukt trött på matte lektionen så jag somnade bra skit :) hahhaha. Sen så vaknade jag efter rasten typ 20 minuter försent av att min lärare sa de är daks att vakna nu.
Lite pinsamt sådär men aja vad ska man göra om man inte kan hålla upp ögonen?
Efter skolan blev de jobb jobb jobb min cheff blev sur för jag kom försent trodde jag skulle mista jobbet. FYfyyyy på dig kimy du måste skärpa dig.
Men ändå jag missade liskom bussen i slussen och bad om ursäkt men de hjälpte visst inte. Suck trött man blir aja men imon är de nya tag antar jag.... Fyfaan ska till skolan en hel jälva bajs daaag sen blir de jobbinterjuv och sen träning :D jippiii med Nacka Wallenstam sköönt att de är kort att träna. Men guud får ångest av att jag måste sluta i trosa för att jag hinner inte åka jag gör verkligen inte det. Och nu när jag kanske få nanny jobb så kommer jag verkligen inte hinna. Men skööönt att få pengar gud vad jag kommer må bra av de. Kan faan äntligen slappna av och försöka börja leva med inkomst tummen upp på det.

AJA sen så kommer baby till mig på kvällen efter jag tränat och så ska vi bara vara hemma och slappa antar jag najsnajs........

Gud kan man vara närmare döden eller kanske inte. Försov mig i morse och de var tur som fan att jag gjorde det. För den bussen jag tänkte ta från Orminge hade varit med om en olycka på Skure bron och det hade omkommit människor i olyckan. Ja du ibland kanske de är bra att försova sig säger jag bara..

Men gud som jag skriver nu börjar mina fingrar krampa så nu ska jag kila och hoppa på anna för hon är en bajsunge :) höörs sen

pusssssss