Du är mitt liv!

Nu är jag på väg till denna knasboll :)
Jag ska sova där inatt och sen gymma med hennes mamma imon. 
Daniella är en fantastisk tjej på alla möjliga sätt. Dom som är henne närmast vet också om det. Hon är så underbart och smart den här kvinnan. Jag älskar att få ha henne vid min sida.

Hon lyser inte bara upp mitt liv utan alla runtomkring. Hon är som ett lycko piller som alla vill ha. Hon sprider kärlek till alla som är i hennes närhet. Hon ger mig allt genom bara en blick. Hon vet vad kärlek är och hon vet hur man ger det på bästa sätt. 
Att få bli älskad av denna fina och romantiska tjej är det bästa man kan tänka sig. Hon är det bästa som hänt mig och kommer alltid vara den rätta för mig. Även om de är jobbigt nu så vet jag att du och jag kommer hitta tillbaka till varandra. Men så länge kommer jag älska dig på avstånd och ge dig allt du förstjärnar av mig. Jag ska behandla dig som den dyrbaraste jag har. 

Utan dig kan inte jag andas och utan dig kan inte jag leva. Det finns så mycket med dig jag vill uppleva och göra. Jag vill se världen med dig. Jag kan inte tänka mig att andas utan dig en , enda minut. Jag älskar dig hjärtat!